Nieuw uitgiftepunt voedselbank Neder-Betuwe zoekt chauffeurs en uitdelers

PERSBERICHT
Door alle gestegen kosten kloppen steeds meer mensen aan bij de voedselbank. Ook in Neder-Betuwe zijn veel mensen wekelijks geholpen met een voedselbankpakket. Voor bewoners die niet in de buurt wonen, kan het lastig zijn om iedere vrijdag af te reizen naar Tiel om daar een pakket met boodschappen op te halen. Daarom wordt er voor mensen uit Neder-Betuwe die met dit vervoersprobleem kampen binnenkort een uitgiftepunt van de voedselbank geopend in Dodewaard. Iedereen uit Neder-Betuwe die aangemeld is bij de voedselbanken die de voorkeur geeft aan het ophalen van een samengesteld pakket in Dodewaard kan hier gebruik van maken. Dit idee is ontstaan vanuit enthousiaste bewoners die zich hiervoor willen inzetten. Om het uitgiftepunt te kunnen realiseren, zijn er nog helpende handen nodig.
Hoe kun je helpen?
We zoeken chauffeurs die bereid zijn om op vrijdagochtend vanaf +- 10.000 uur de pakketten op te halen bij de voedselbank in Tiel en deze af te leveren bij het uitgiftepunt in Dodewaard. Het vervoer wordt voor je geregeld.
Tussen circa 12.00 en 14.00 uur worden de pakketten op locatie uitgedeeld aan de bewoners. Het zou fijn zijn als je na het rijden kunt helpen met uitdelen. Wil je liever alleen rijden of juist alleen helpen met het uitdelen van de pakketten? Ook dan is jouw hulp van harte welkom.
Contactgegevens
Lijkt het jou leuk om je (af en toe) op vrijdag een paar uur in te zetten voor jouw medemens? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van de initiatiefnemers:
Coördinator – Chris van den Berg, telefonisch via 06 46018209 of per mail via cvdberg@live.nl.
Joop van Neerbos, telefonisch via 0648069356 of per mail via van_neerbos@hotmail.com.