Multimedia belevenis bij Dekker

Vrijdagavond 15 september stond er op het terrein van Dekker in de oude steenfabriek een multimedia belevenis op het programma.
Namens Gemeentebelangen was Dennis Heijmans hierbij aanwezig.
Onder de bezoekers waren onder andere inwoners uit IJzendoorn en omgeving, relaties en leveranciers van Dekker, medewerkers van Dekker, onze burgemeester en enkele raadsleden aanwezig.
De projectleider van dit grote plan vertelde allereerst hoe de ontwikkeling hiervan tot stand is gekomen, wat er allemaal staat te gebeuren en dat er o.a. ook bedrijven gevestigd gaan worden op het terrein die er ook naar streven om zoveel mogelijk klimaat-neutraal te opereren.
Daarna was de directeur van Dekker aan het woord die o.a. vol trots vertelde over de 5 generaties die het bedrijf hebben gemaakt tot wat het nu is.
Burgemeester Kottelenberg mocht samen met de jongste generatie van Dekker de startknop indrukken om de aftrap te doen voor de multimedia presentatie waarbij visueel getoond werd wat er allemaal staat te gebeuren de komende periode. Na afloop van de presentatie kreeg onze burgemeester een insectenhotel overhandigd als dank voor het vertrouwen in dit grote project. Dekker gaat deze plaatsen op een nog door de gemeente aan te wijzen locatie.
Tot slot werd er nog even nagepraat over het project door alle aanwezigen onder het genot van een hapje en een drankje.