Louis van der Stuyft – Raadslid

 

Mijn naam is Louis van der Stuijft, alweer bijna 30 jaar met veel plezier woonachtig in Opheusden.
In het dagelijks leven ben ik al jaren actief voor Nederlands grootste Telecomprovider.
Echter ik ben opgeleid en ooit afgestudeerd als weg- en waterbouwkundige.

Bij de groene telecom gigant hou ik mij bezig met de technische en administratieve voorbereiding en ondersteuning voor het glasvezelnetwerk.
Hiervoor ben ik voor hetzelfde bedrijf ook actief geweest in leidinggevende en coachende functies.
Ik leer collega’s graag nieuwe vaardigheden en steek daar zelf ook wat van op en je leert mensen zo goed kennen.

Dat geld ook voor de lokale politiek waarin ik nu bijna 3 jaar actief ben. Eigenlijk was ik nooit zo geïnteresseerd in politiek; ik vond het maar saai en ingewikkeld.

Echter ik zie nu wel dat je als lokale politicus toch wel het een en ander kan betekenen voor je dorpsgenoten. Soms op rijdende rechter niveau (heel leuk overigens), maar ook zaken die van invloed zijn op de toekomst van Neder-Betuwe.

Je krijgt te maken met plannen die je normaal gesproken alleen voorbij ziet komen in de krant of op social media en dan vaak denkt “het zal wel”.

Mijn interesses zijn breed, maar ik houdt mij binnen de fractie Gemeentebelangen voornamelijk bezig met bestemmingsplannen, de veiligheid in en om onze gemeente, de AVRI en ik ben o.a. raadsrapporteur voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in het rivierengebied de UBR.

Ook de veteranen (ik ben zelf Libanon veteraan, uitzending 1983) in de gemeente Neder-Betuwe draag ik een warm hart toe. De gemeente Neder-Betuwe waardeert hun veteranen en dat is in de meeste dorpskernen zichtbaar aan o.a. de bloembakken met anjers het symbool van de veteraan.
Hobby’s? Ja die heb ik ook: wandelen, fitness en muziek.

Anke Groeneveld

Louis van der Stuijft – Raadslid

Politiek gezien is mijn wens dat er meer balans komt in de lokale politiek want deze gemeente is van en voor iedereen met gelijke rechten en mogelijkheden.
Dat kan echter alleen als “onze” stemgerechtigden ook van zich laten horen, niet alleen in de verkiezingsperiode maar vooral in de periode daar naar toe.

Mocht u vragen hebben dan weet u mij te vinden.