Een beetje terug in de Betuwe

Op het moment dat ik dit schrijf zit ik aan de overkant van de Neder-Rijn en kijk ik uit op Opheusden. Inderdaad u leest het goed ik zit in Wageningen, mijn geboortestad waar ik na veel omzwervingen weer ben geland.
Echter buiten Wageningen heb ik nog een gemeente in mijn hart gesloten en dat is Neder-Betuwe. Een gemeente van niet lullen maar poetsen. Waar eenieder recht voor zijn raap zegt wat hij/zij ervan vindt. Een mentaliteit waarvan ze ze hier in Wageningen nog wel wat kunnen leren šŸ˜‰.
Zoals u weet was ik in 2018 door u verkozen als raadslid, een prachtige functie die ik helaas veel te snel heb moeten neerleggen, maar zo is het leven soms. Nu keer ik terug. Niet in de fractie, maar in het bestuur van Gemeentebelangen. Een partij waar je mag zijn wie je bent, een partij die accepteert dat mensen allemaal verschillend zijn en vanuit die opvatting het beste wil voor iedereen.
Waar ik dus eerst vanuit de gemeenteraad het college controleerde ga ik dat nu doen bij de fractie. Vanuit het bestuur zal ik met mijn medebestuursleden gaan kijken of de fractie werkt naar de gedane belofte aan de inwoners en of zij zich houdt aan haar verkiezingsprogramma.
Ik vind het een eer dat de fractie mij hiervoor heeft gevraagd en ik hoop dan ook op een vruchtbare samenwerking tussen fractie en bestuur zodat zij zich voor u als inwoner, ondernemer/onderneming en vereniging kan inzetten. Samen maken we Neder-Betuwe voor iedereen een gemeente waar het goed leven is!
Tot snel,
Evert de Bruine.

Evert de Bruine